Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
0
Košarica

Uvjeti korištenja web trgovine

Kako na našim web stranicama možete pronaći vrlo specijalizirane proizvode, ako model koji želite kupiti niste prethodno isprobali u uvjetima korištenja koji su slični vašim, svakako preporučamo da nas kontaktirate prije konačne odluke i obavljene kupovine u našoj internet trgovini. Učinite to mailom, telefonom ili jednostavno svratite do naše prodavaonice gdje ćemo rado popričati o vašim potrebama i da li ih uređaj kojeg ste imali na umu zadovoljava.
Nakon što ste se odlučili i obavili plaćanje, prije isporuke ćemo na svakom uređaju obaviti nulti servis, osim ako izričito želite neotpakirani stroj npr. za slučaj da ga kupujete kao poklon (i u tom slučaju nulti servis i puštanje stroja u pogon je sasvim besplatno dođete li s njim naknadno u naš prodajno-servisni centar). U slučaju dostave kurirskom službom, nakon obavljenog nultog servisa zapakirat ćemo uređaj ponovo u originalnu ambalažu i poslati ga na vašu adresu pripremljenog za uporabu čim ga otpakirate. Postoji mogućnost osobne dostave na vašu adresu na zagrebačkom području ili treća opcija - da vas stroj pripremljen za uporabu čeka u našoj prodavaonici gdje ćete ga osobno preuzeti.

Opće odredbe

 • Uvjeti korištenja koji slijede odnose se isključivo za kupovinu putem internet stranica www.hajster-servis.hr.
 • Hajster-Servis d.o.o., u daljnjem tekstu Trgovac, sjedište Švarčanska 17, 10090 Zagreb, upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu  MBS 080372090, OIB 49256229647, temeljni kapital 20.100,00 kn, poslovna banka Zagrebačka banka d.d. Zagreb, IBAN HR1423600001101544146, direktor društva Zoran Hajster, ovim uvjetima uređuje postupak naručivanja, ugovaranja, isporuke, plaćanja i reklamacije proizvoda i usluga Hajster-Servisa d.o.o. ponuđenih na ovim internetskim stranicama putem sredstava daljinske komunikacije.
 • Posjetitelj stranica je svaka osoba koja putem sredstava elektroničke komunikacije pristupi na web stranicu  www.hajster-servis.hr te bez registracije razgledava ponudu proizvoda i usluga Trgovca.
 • Proizvod u daljnjem tekstu predstavlja svaki proizvod predstavljen na web stranicama Trgovca namijenjene za kupovinu na daljinu fizičkim i pravnim osobama.
 • Kupac Proizvoda može biti svaka punoljetna osoba (starija od 18 godina) i poslovno sposobna osoba koja putem sredstava elektroničke komunikacije u svoje ime ili u ime pravne osobe koju zastupa naruči barem jedan Proizvod ili uslugu ponuđene na web stranicama www.hajster-servis.hr, a svojom narudžbom potvrđuje da je upoznata i prihvaća ovdje navedene Uvjete korištenja. Kupoprodaju Proizvoda i usluga u ponudi na web stranicama www.hajster-servis.hr u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
 • Fotografije prikazane na web stranicama www.hajster-servis.hr samo su ilustrativne prirode, a jednako kao i autorski tekstovi objavljeni na stranicama te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti Trgovca. Trgovac zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.
 • Trgovac također zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku (pod uvjetom javne objave na web stranicama www.hajster-servis.hr), izmijenu ponude Proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz online kupovinu kao i sav ostali sadržaj web stranica. Kupac proizvoda je stoga prije obavljene narudžbe dužan pregledati trenutni sadržaj Uvjeta korištenja jer suprotno postupanje oslobađa Trgovca bilo kakve odgovornosti za njihovu pogrešnu interpretaciju.
 • Ovi opći Uvjeti korištenje sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o obveznim odnosima, Zakonom o elektroničkim komunikacijama, Općim uvjetima poslovanja Trgovca i ostalim važećim propisima Republike Hrvatske te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu članka 57. Zakona o zaštiti potrošača.
 • Pristajanjem na ove opće Uvjete korištenja Kupac prilikom registracije potvrđuje da je u primjerenom roku prije sklapanja kupoprodajnog ugovora (prethodna obavijest) obaviješten o nazivu tvrtke, osobnom identifikacijskom broju i sjedištu Trgovca, načinima na koje može iznijeti svoje prigovore, Proizvodima ili uslugama koji se nude te njihovu nazivu, glavnim svojstvima i cijeni uključujući sva porezna i druga davanja, troškovima dostave Proizvoda, načinu plaćanja te načinu i roku isporuke Proizvoda ili pružanja usluge, uslugama koje se nude nakon prodaje (servisiranje i prodaja zamjenskih dijelova), jamstvima koja se daju uz Proizvod ili uslugu, potrošačkom pravu na jednostrani raskid ugovora sklopljenog putem sredstava daljinske komunikacije, situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora.
 • Ugovor o kupoprodaji Proizvoda između Kupca i Trgovca sklopljen je onoga trenutka kad Trgovac kao ponuditelj primi elektroničku poruku koja sadrži izjavu Kupca kao ponuđenog da prihvaća ponudu odnosno u trenutku kada Trgovac zaprimi narudžbu Proizvoda od strane Kupca.
 • U smislu članka 69. Zakona o zaštiti potrošača Trgovac će na trajnom mediju dostaviti Kupcu sve podatke o Trgovcu, uvjetima kupnje i pravima i obvezama Kupca uključujući pravo na jednostrani raskid ugovora, sve sukladno članku 57. Zakona o zaštiti potrošača i to najkasnije u trenutku isporuke Proizvoda, odnosno najkasnije na dan početka pružanja usluge. Pristajanjem na ove Uvjete korištenja Kupac je suglasan da mu se navedeni podaci dostave poštom na kućnu adresu zajedno s Proizvodom, računom, izjavom o sukladnosti te jamstvenim listom ako oni za kupljeni Proizvod postoje, sve navedeno ako se Proizvod dostavlja dostavnom službom. U slučaju preuzimanja Proizvoda u poslovnim prostorijama Trgovca navedeni podaci bit će isporučeni Kupcu na licu mjesta uz Proizvod .

  Cijene
 • Sve cijene Proizvoda, usluga i dostave na web stranicama Trgovca su maloprodajne, izražene u kunama  te je u njima sadržan pripadajući PDV.
 • Trgovac je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za online kupovinu. Također, Trgovac je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti sniženje, dnevne ili tjedne akcijske prodaje, akcijske prodaje za pojedini Proizvod, grupu Proizvoda ili za sve Proizvode.
 • Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo kako je to navedeno u trenutku slanja narudžbe.

  Plaćanje
 • Naručene Proizvode, usluge i dostavu Kupac se obvezuje platiti na način kojeg sam izabere tijekom ispunjavanja narudžbe.
 • Plaćanje Proizvoda je moguće izvršiti putem kreditnih i debitnih kartica, uplatom na transakcijski račun Trgovca ili pouzećem - gotovinom, na adresi koju Kupac naznači za isporuku ili u prodavaonici Trgovca.
 • Plaćanje kreditnom karticom omogućeno je na web stranicama www.hajster-servis.hr za sljedeće kartice (samo kartice koje vrijede u  Republici Hrvatskoj):  American Express  (jednokratno ili na rate do 12 rata beskamatno), MasterCard  (jednokratno ili na rate do 12 rata beskamatno za kartice izdane od Zagrebačke banke ), Maestro (jednokratno ili na rate do 12 rata beskamatno za kartice izdane od Privredne banke Zagreb), Visa (jednokratno ili na rate do 12 rata beskamatno za Visa AM ili Visa Business kartice izdane od Zagrebačke banke ili Visa Inspire od Privredne banke Zagreb), Diners (jednokratno ili na rate do 12 rata beskamatno).
 • Prilikom plaćanja kreditnom karticom autorizacija se vrši automatski online putem sustava WSpay(tm)  koji koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka propisane od izdavača kartica. Svi korisnici WSpay(tm) sustava su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima da je kupnja sigurna, brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju u sustavu, a sam upis se štiti SSL enkripcijom podataka.
 • Kako postoji mogućnost da nekog Proizvoda kojeg Kupac naruči nema trenutno na skladištu, kupnja kod WSpay(tm) sustava ide na sljedeći način: prilikom autorizacije WSpay(tm) provjerava valjanost kartice, ali ne tereti karticu Kupca. Prije same isporuke ukoliko je sva roba raspoloživa Trgovac odobrava naplatu i terećenje kartice.
 • Ukoliko neki Proizvod iz narudžbe u datom trenutku nije raspoloživ za isporuku Trgovac će prije terećenja kartice kontaktirati Kupca putem e-maila ili telefona navedenih pri registraciji za kupnju i obavijestiti ga o očekivanom vremenu isporuke ili ponuditi zamjenski proizvod. Ukoliko Kupac ne pristane na alternativni proizvod ili produljeno vrijeme isporuke, Trgovac će predautoriziranu transakciju stornirati i kartica Kupca neće biti terećena.
 • Ukoliko su svi Proizvodi iz narudžbe spremni za isporuku, Trgovac će odobriti naplatu i terećenje kartice Kupca nakon čega će Kupac putem e-maila zaprimiti potvrdu da je autorizacija izvršena uspješno i time je plaćanje izvršeno. Pristajanjem na ovaj način plaćanja Kupac ujedno prihvaća Uvjete korištenja usluge WSpay(tm).
 • Kod plaćanja na transakcijski račun Trgovca Kupac će nakon poslane narudžbe putem e-maila navedenog pri registraciji dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim da se uplata izvrši. Podrazumijeva se da je plaćanje izvršeno kad uplata Kupca bude evidentirana na žiro računu Trgovca.
 • U slučaju plaćanja pouzećem Kupcu će naručeni Proizvodi biti isporučeni na kućnu adresu navedenu prilikom registracije za kupnju i platit će ih gotovinom prilikom preuzimanja kuriru dostavne službe ili djelatniku Trgovca ukoliko je naveden taj način dostave.
 • U slučaju preuzimanja naručene robe u prodavaonici Trgovca, Kupac će platiti naručenu robu prilikom preuzimanja u prodavaonici Trgovca.


  Dostava
 • Ukoliko se Kupac ne odluči preuzeti kupljene Proizvode osobno u prodavaonici Trgovca, Trgovac će osigurati njihovu dostavu na adresu Kupca navedenu prilikom registracije.
 • Dostavu naručenih Proizvoda Trgovac organizira isključivo na području Republike Hrvatske i Trgovac je obavlja putem HP ekspres dostavne službe Hrvatske pošte ili vlastitom dostavom za područje Zagreba s prezentacijom i obukom za rukovanje na lokaciji Kupca ako Kupac odabere taj način.
 • Dostava HP ekspres dostavnom službom je besplatna za sve narudžbe Proizvoda iznosa većeg od 1.000,00 kuna.
 • Za sve narudžbe Proizvoda iznosa manjeg od 1.000,00 kuna cijena dostave iznosi 35,00 kuna s uračunatim PDV-om.
 • Cijena dostave na lokaciju Kupca (samo za područje Zagreba) od strane djelatnika Trgovca iznosi 100,00 kuna s uračunatim PDV-om, a podrazumijeva prezentaciju i obuku Kupca o korištenju ukoliko se radi o stroju.
 • Za sve naručene uređaje za koje je potreban nulti servis prije samog korištenja on će biti obavljen u prostorijama Trgovca i za Kupca je besplatan. Nakon obavljenog nultog servisa djelatnici Trgovca će uređaj zapakirati u originalnu ambalažu te ga dostaviti Kupcu ili ga uskladištiti do preuzimanja ako će ga Kupac preuzeti u prostorijama Trgovca.
 • Iznimno, ukoliko Kupac tako zahtijeva, Proizvod će biti isporučen bez obavljenog nultog servisa u originalnoj ambalaži proizvođača.
 • Uređaje koje je nakon obavljenog nultog servisa nemoguće zapakirati u originalnu ambalažu (u tu kategoriju spadaju rideri i traktori te veliki strojevi za profesionalno održavanje krajobraza) te je iz tog razloga nemoguće jamčiti da neće biti oštećeni prilikom transportiranja Trgovac NE ISPORUČUJE dostavnom službom niti snosi troškove dostave. Ukoliko Kupac sam organizira dostavu takvog uređaja od prostorija Trgovca do vlastite lokacije Trgovac ne snosi rizik mogućeg oštećenja uređaja prilikom transportiranja.
 • Nakon izvršenog plaćanja od strane Kupca (nakon obavljene autorizacije kod plaćanja kreditnom karticom i njezinim terećenjem za iznos naručenih Proizvoda, odnosno kod evidentirane uplate na žiro računu Trgovca u slučaju uplate na transakcijski račun) Trgovac se obvezuje poslati naručene Proizvode najkasnije u roku 3 radna dana.
 • Naručeni Proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja naručenih Proizvoda Kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju vidljivog oštećenja odmah reklamirati reklamirati oštećenje djelatniku dostavne službe i ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog Proizvoda. Ukoliko oštećenje nije izvana vidljivo, Kupac je dužan prijaviti reklamaciju u roku od 3 dana od primitka pošiljke. Trgovac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave, a nisu prijavljena u roku od 3 dana od primitka pošiljke. Ako Kupac u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što su naručeni Proizvodi poslani, Kupac ima pravo o tome obavijestiti Trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
 • Ukoliko Kupac bez opravdanog razloga nije preuzeo poslanu robu te se ona vrati Trgovcu, Trgovac zadržava pravo dodatne naplate realnih troškova neuspjele dostave.
 • Prilikom dostave uz kupljeni Proizvod Kupac dobiva sve isprave koje prate Proizvod: upute za korištenje na hrvatskom jeziku, jamstveni list, izjavu o sukladnosti, račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati i potpisom koje se smatra da je Proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
 • Za svaki uređaj iz ponude Trgovca u web trgovini vrijede uvjeti jamstva sadržani u jamstvenom listu kojeg Kupac dobiva ovjerenog od strane Trgovca i to u trajanju od 12 mjeseci što je naznačeno u samom jamstvenom listu. Podaci o ovlaštenim servisima kupljenog Proizvoda nalaze se također u jamstvenom listu.

  Reklamacije, povrati i pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Ukoliko je isporučen proizvod koji Kupac nije naručio, Kupac ima pravo na isporuku naručenog Proizvoda, a ukoliko to nije moguće ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene Proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata Proizvoda kojeg je dužan vratiti.
 • Ukoliko je Proizvod neispravan u roku od 8 dana od njegove kupnje te ovlašteni servis utvrdi grešku koja nije nastala nepravilnim korištenjem a koju ne može otkloniti ili koja traži zahvat na uređaju neprihvatljiv Kupcu, Trgovac će nakon odobrenja uvoznika (nosioca jamstva) zamijeniti Proizvod novim. Nakon 8 dana od kupnje svaka reklamacija Proizvoda rješava se u ovlaštenom servisu sukladno uvjetima navedenim u Jamstvenom listu. Troškovi transporta uređaja priznaju se Kupcu u skladu sa uvjetima navedenim u Jamstvenom listu.
 • Kupac ima pravo, ne navodeći za to razlog, jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji sklopljen sredstvima daljinske komunikacije u roku od 14 kalendarskih dana računajući od dana preuzimanja Proizvoda i potvrde prethodne obavijesti. Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti Trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. Sadržaj i oblik toga obrasca propisao je ministar gospodarstva Pravilnikom o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija.
 • U slučaju da koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora Kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti bez odgađanja, a najkasnije roku od 14 dana od kada je obavijestio Trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor. Kupac jednako tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (članak 77. Zakona o zaštiti potrošača) u slučaju izgubljene dokumentacija i dijelova Proizvoda, oštećenja, vidljivih znakova korištenja robe i slično, osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez sastavnih dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Trgovac nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Ukoliko Kupac vrati proizvod bez originalne ambalaže i/ili s manjim oštećenjima i/ili sa znakovima korištenja, a pozivajući se na članak o jednostranom raskidu ugovora na daljinu, uslijed čega Trgovac neće biti u mogućnosti prodati proizvod kao nov, unaprijed se procjenjuje umanjenje vrijednosti u iznosu od 20% plaćene maloprodajne cijene Proizvoda. Prihvaćanjem ovih uvjeta poslovanja, Kupac pristaje da se za navedeni iznos umanjenja vrijednosti umanji puni iznosa povrata sredstava. Sva šteta na Proizvodu koja prelazi iznos od 20% plaćene maloprodajne cijene smatra se većim oštećenjem te će Trgovac izvršiti povrat sredstava Kupcu u iznosu plaćene maloprodajne cijene Proizvoda umanjene za iznos troška ponovnog dovođenja Proizvoda u stanje u kojem je isporučen Kupcu. Ukoliko je Kupac vratio proizvod prema pravu na jednostrani raskid ugovora u originalnom obliku kakav je i isporučen, Trgovac je obvezan u roku od 14 dana od primitka obavijesti o raskidu ugovora izvršiti cjelokupni povrat iznosa koji je Kupac već platio temeljem ugovora.
 • Kupac ne može tražiti raskid ugovora za naručeni proizvod koji je na temelju njegove specifikacije naručen od uvoznika, a nije standardni proizvod koji uvoznik drži na zalihi o čemu je Kupac obaviješten od Trgovca, te njegovu isporuku Trgovac više ne može opozvati.

  Izjava o zaštiti podataka
 • Trgovac se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih registriranih Korisnika  registriranih na web stranicama www.hajster-servis.hr te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.
 • Trgovac prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svojih obveza, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprijeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
 • Prilikom registracije, Kupac daje osobnu suglasnost za obradu podataka u prethodno navedene svrhe. Kupac time ujedno daje svoju suglasnost da mu se Trgovac može obraćati pismenim putem, putem telefona ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.
 • Kupac u svakom trenutku može izjaviti prigovor na obradu svojih osobnih podataka na temelju svoje specifične situacije. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka ili njihovo brisanje iz arhive Trgovca. Kupac također u svakom trenutku može Trgovcu uskratiti privolu za korištenje osobnih podataka u svrhu marketinga i to pisanim zahtjevom, elektroničkom poštom na e-mail adresu info@hajster-servis.hr ili osobnim dolaskom u poslovni prostor Trgovca.
 • Osobni podaci Kupca štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka te ih Trgovac neće ni na koji način učiniti dostupnim trećim osobama. Potrebni osobni podaci prosljeđuju se isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Kupčeve narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Kupac ima pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka te se za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka može obratiti voditelju zbirke osobnih podataka na e-mail info@hajster-servis.hr. Trgovac jamči da e-mail adresu i ostale podatke Kupca neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njegovog pristanka. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
 • Prilikom kupnje Proizvoda uz online kartično plaćanje Trgovac niti u jednom trenutku ne vidi i ne raspolaže brojem kartice Kupca.

  Cookies
 • U svrhu pravilnog rada i unapređenja rada ove stranice, ona mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies/kolačiće). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića koje možete i blokirati, nakon čega će vam stranica biti i dalje biti vidljiva, no neke mogućnosti stranice neće biti dostupne.
 • Kolačić je informacija koju posjećena web stranica sprema na vaše računalo. Informacije koje kolačići obično spremaju su vaše postavke ili postavke za web stranicu, poput odabranog jezika ili adresa. Kada kasnije opet otvorite tu istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju upravo toj stranici. Ovo omogućava stranici prikazivanje informacije prilagođene upravo vašim potrebama.
  Kolačići mogu pohranjivati i osobne informacije, poput imena ili e-mail adrese. Međutim, ova informacija ne može biti pohranjena ako vi niste dali suglasnost. Web stanice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i nikako ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Postavke internetskog preglednika uvijek možete promijeniti kako biste sami mogli odlučiti hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, ili pak pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.
 • Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.
 • Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, poput imena za prijavu i lozinke, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta.
 • Koristimo privremene kolačiće i trajne kolačiće i to isključivo s ciljem kako bi naše web stranice vama omogućile bolje korisničko iskustvo. Prikupljene informacije su anonimne te ne možemo vidjeti individualne podatke korisnika.

  Podnošenje pisanih prigovora
 • Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača Trgovac omogućuje svim Kupcima da svoje pisane prigovore pošalju na adresu Hajster-Servis d.o.o., Josipa Lončara 2F, 10090 Zagreb, e-mail info@hajster-servis.hr ili broj faksa (01) 346 33 41. Na sve primjedbe i prigovore Trgovac će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.
  Sve nesporazume između Kupca i Trgovca nastojat će se riješiti sporazumno u skladu s dobrim poslovnim običajima, u suprotnom stranke ugovaraju nadležnost stvarno nadležnog suda prema sjedištu Trgovca.