Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
0
Košarica

Opraštamo se od vas

/media/image/Clanci/Clanak-Oprostaj.jpg

Poštovani posjetitelji naših stranica, korisnici naših usluga, ljubitelji Husqvarne,
  Želimo vas obavijestiti da tvrtka Hajster-Servis prestaje s radom 1. studenog 2018. Iako vas je ova vijest vjerojatno iznenadila, odluka je donesena iz sasvim osobnih razloga i sa željom za ostvarivanjem u nekim drugim životnim i poslovnim smjerovima.

   Kako bi svi vi koji ste nam godinama poklanjali povjerenje i dalje zadržali najvišu kvalitetu usluge, kakvu smo se trudili pružiti vam sve ovo vrijeme, postigli smo dogovor s prodajno-servisnim centrom Pile i Vile u nedalekom Rakitju. Pile i Vile su najopremljeniji centar Husqvarna alata u Hrvatskoj i spremni su vam pružiti prvoklasnu podršku u budućnosti i odraditi sve zahtjeve koje pred njih stavite s najvećom profesionalnošću. Do kraja listopada tu smo za vas, a od tada se s punim povjerenjem obratite na Pile i Vile, Obrtnička 2 – Rakitje, 10437 Bestovje, telefon 01 333 5 300 za prodaju i 01 333 5 303 za servis. Sve ostale informacije možete pronaći na web stranicama www.pileivile.hr.

  Zahvaljujemo vam od srca na dosadašnjoj suradnji, odnosu koji je s mnogima od vas prerastao klasični odnos kupca i prodavatelja i mnogim lijepim, ili onim možda nekada malo manje lijepim, ali ipak zajednički prevladanim trenucima.
  Za više detalja stojimo na raspolaganju, hvala vam još jednom na svemu.

Zoran Hajster, direktor