Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
O nama
0
Košarica

GODINE TRADICIJE

/media/image/Ducan/3-M.jpg

Hajster-Servis d.o.o. ovlašteni je prodavatelj i specijalizirani servis proizvoda Husqvarna, Jonsered i Partner. Iza nas je više od 20 godina iskustva na programu proizvoda za šumu i parkove poznatih švedskih proizvođača. U skladu s promišljanjima proizvođača, želimo vam na jednom mjestu osim vrhunskog proizvoda ponuditi jednako tako kvalitetnu podršku tijekom korištenja vašeg stroja. U našem novom prodajno-servisnom centru uređenom po svjetskim standardima Husqvarne i Jonsereda nudimo vam kompletnu uslugu.

RAZNOVRSNA PONUDA
/media/image/Ducan/5-M.jpg

Osim novih strojeva tu ćete pronaći i kompletan potrošni materijal, zaštitnu opremu i rezervne dijelove, a u našem servisu moći ćete servisirati vaš stroj tijekom i nakon isteka jamstvenog roka prema najvišim standardima proizvođača. U današnje vrijeme na tržištu je vrlo velik broj proizvoda i neiskusnom kupcu vrlo se teško snaći u prebogatoj ponudi. Proizvodi na prvi pogled izuzetno atraktivne cijene koji se najčešće nude u nespecijaliziranim prodavaonicama mogu se kasnije pokazati "najskupljom kupnjom" kad utvrdite da nemate gotovo nikakve podrške zbog loše servisne mreže. 

INDIVIDUALNI PRISTUP
/media/image/Ducan/1-M.jpg

Kupnjom Husqvarninog ili Jonseredovog stroja niste kupili samo proizvod vrhunske kvalitete nego i sigurnost i podršku tijekom čitavog vijeka uporabe. Ono što nas razlikuje od većine ostalih prodavača je visoki stupanj specijalizacije, educiranosti i individualni pristup svakom kupcu. Svaki od budućih korisnika ima različite potrebe - od hobi korisnika koji će  povremeno koristiti stroj do profesionalaca kojima će on biti alat u svakodnevnom radu. Široka paleta modela koji su u ponudi često djeluje zbunjujuće i teško se odlučiti koji model bi mogao biti onaj "pravi".

STRUČNI SAVJET
/media/image/Ducan/4-M.jpg

Upravo zbog toga rado ćemo popričati s vama o problemu koji biste željeli riješiti, te na temelju toga preporučiti model koji će biti prikladan vašim potrebama. Time ste sigurno otklonili mogućnost jedne od najčešćih grešaka - kupnje neodgovarajućeg stroja zbog nedovoljne upućenosti. Najčešći rezultat takve kupnje su drastično povećani troškovi održavanja i nezadovoljstvo vas kao korisnika stroja. Naravno, kad donesete odluku o kupnji, svaki stroj pripremit ćemo za uporabu, obaviti nulti servis i pružiti iscrpne informacije o načinu rada, održavanju i svemu na što biste trebali obratiti pozornost tijekom korištenja. Sve to uključeno je u cijenu samog stroja.

KOMPLETNA BRIGA O VAŠEM STROJU
/media/image/Ducan/2-M.jpg

Za kupce traktorskih kosilica i ridera osiguravamo dostavu, a kasnije tijekom korištenja preuzimanje i vraćanje stroja na vašu lokaciju za potrebe održavanja i servisiranja. Kompletnu brigu o strojevima možete prepustiti nama, a vi se možete u potpunosti posvetiti jedino postizanju željenih rezultata. Naše je mišljenje da je takav način jedini ispravni pristup i jamstvo za vas da ćete za dugi niz godina poslove, koji vam na prvi pogled i nisu izgledali previše atraktivno, obavljati sa zadovoljstvom.

Galerija
gsdg gsdg gsdg gsdg gsdg