Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
Rotacijske kosilice
0
Košarica

O ROTACIJSKIM KOSILICAMA

/media/image/Kosilice/Osobine/Naslovna.jpg

Svatko tko ima travnjak bilo koje veličine i brine o njegovom izgledu treba dobru kosilicu. Husqvarna ima zaista široku ponuda modela i svakom korisniku nudi rješenje svih briga oko njegovanja travnjaka. Zajednička osobina svih modela je da su razvijeni tako da osiguravaju najveću učinkovitost, lakoću uporabe i sigurnost. Razina detalja i kakvoća razlika su koja ih izdiže iznad prosječnosti ostalih proizvođača.   Osim klasičnih kosilica u izvedbi s vlastitim pogonom, u ponudi su i ručne kosilice za košnju trave na ekološki najprihvatljiviji način bez buke i ispušnih plinova, koje pokrećete snagom vlastitih mišića. Idealno za sve one koji osim pokošenog travnjaka žele i sebe razgibati.

MOTORI
/media/image/Kosilice/Osobine/B&SMotor.jpg

Pogonsku grupu čine četverotakni motori iz premium segmenta Briggs&Strattona i Honde. Opremljani su Ready Start sustavom s automatskim čokom i 30% manjom poteznom silom potrebnom za startanje. Više nema potrebe za pumpanjem goriva - motor pali doslovno na prvo potezanje.

ROBUSNOST
/media/image/Kosilice/Osobine/Robusnost.jpg

Rezno kućište od čeličnog lima je pocinčano, a kod nekih modela i dodatno plastificirano za maksimalnu otpornost koroziji i dugotrajnost. Kod modela iz LB i LC serije kućište je kod proizvodnje otprešano iz jednog komada lima što mu daje dodatnu torzionu krutost jer nema dodatnih varova.

KOTAČI S LEŽAJEVIMA
/media/image/Kosilice/Osobine/Kotaci.jpg

Kotači sa dvostrukim ležajevima osigurat će ne samo lagano guranje kosilice kad pogon nije uključen nego i kompaktnost i trajnost kad kosite travnjak s puno neravnina na kojima se obični kotači vrlo brzo rasklimaju.

UDOBNE RUČKE
/media/image/Kosilice/Osobine/Rucke.jpg

Ručke su opremljene mekanim rukohvatom od materijala koji apsorbira vibracije. Neposredno uz rukohvat smještena je ručka za regulaciju brzine kretanja kosilice - vrlo je jednostavno dozirati brzinu kojom želite da se kosilica kreće.

PRAKTIČNOST
/media/image/Kosilice/Osobine/Prakticnost.jpg

Ručke se prilikom transportiranja jednostavno preklapaju tako da kosilica zauzima minimalan prostor u prtljažniku vašeg automobila. Vrlo zgodno za sve one koji kosilicu često transportiraju, a i onima koji je redovno servisiraju.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE
/media/image/Kosilice/Osobine/PrikljucakZaVodu.jpg

Nakon košenja najjednostavniji način pranja je da crijevo s vodom spojite na za to predviđen priključak na kosištu - otvorite vodu, upalite motor i nož će raspršiti mlaz po cijeloj površini kosišta i s lakoćom ga oprati.

Vi pitate mi - odgovaramo / Rotacijske kosilice

Pita: Stjepan Hučić - 19.02.2017

Poštovani molim Vas da mi date savjet kakvu samohodnu kosilicu kupiti za košnju trave površine otprilike 400 metara kvadratih. Znači da je samohodna sakuplja travu i da kosi barem 50 cm širine. Unaprijed zahvaljujem.

Odgovara: Zoran Hajster - Voditelj prodaje - 20.02.2017

Preporučam za tu namjenu Husqvarnin model LC153S širine zahvata 53 cm, pogonom na zadnje kotače i 3 mogućnosti zbrinjavanja pokošene trave - sakupljanje u košaru, bočno izbacivanje i malčiranje. Karakteristike i tehničke osobine možete vidjeti ovdje : http://www.hajster-servis.hr/model/lc153s.html S tom kosilicom uz redovnu košnju imali biste izvrsne rezultate i lijep travnjak.
Pitajte nas

Ime i prezimeE-mail adresa


Vaše pitanje