Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
Profi održavanje krajobraza
0
Košarica

O PROFI STROJEVIMA

/media/image/ProfiStrojevi/Naslovnica.jpg

Strojevi koji su zbog izuzetno robusne konstrukcije i najvećeg radnog kapaciteta namijenjeni bilo korisnicima sa izuzetno velikim imanjima, bilo profesionalnim korisnicima koji se bave održavanjem zelenih površinama te će strojeve koristiti svakodnevno puno radno vrijeme.  Podijelili smo ih u dvije velike skupine - strojeve namijenjene košnji te one namijenjene specifičnim poslovima oko uređenja travnjaka. U prvu kategoriju svrstali smo tzv. zero-turn kosilice, odnosno strojeve  specifične konstrukcije s mogućnošću okretanja na mjestu, dok u drugu kategoriju pripadaju prozračivači travnjaka, rezač busenja i grebač panjeva.

ZERO-TURN KOSILICE
/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/PrincipRada.jpg

Osim izuzetno robusne izvedbe glavna karakteristika kosilica s mogućnošću okretanja na mjestu je, kao što i samo ime kaže, sposobnost da se okreće oko svoje osi bez radijusa okretanja - doslovno na mjestu. Upravljanje je izuzetno precizno putem poluga upravljača - iako možda izgleda neobično u prvi tren, nakon kratkog privikavanja moguće je tako precizno dozirati komande da se strojem može manevrirati kao da se radi o znatno manjem uređaju.

/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/Pogon.jpg

Takve radne karakteristike omogućavaju Hydro-Gear pumpe i Parker hidraulični motori kod PZ serije strojeva, smješteni u stražnjim pogonskim kotačima. Veliki spremnik ulja i ventilatori za hlađenje produljuju vijek trajanja i smanjuju servisne intervale.
Pogonski motori su iz profi segmenta za komercijalnu uporabu iz Kawasakija ili dizel varijanta iz Kubote kod PZ serije, odnosno Briggs&Strattona kod EZ modela.

/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/Kosiste.jpg

Visokoučinkovita rezna kućišta od 137 ili 153 cm sa bočnim izbacivanjem imaju konstrukciju od čelika debljine čak 4.5 mm što osigurava dugotrajnost neophodnu za ovu kategoriju strojeva i svakodnevno korištenje u najtežim radnim uvjetima. Baš svaki detalj izveden je i dimenzioniran po najvišim zahtjevima za profesionalnu uporabu.

/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/Komande.jpg

Husqvarna itekako vodi računa o rukovaocu stroja, naročito kad su profesionalni korisnici u pitanju koji radni dan u cjelosti provedu radeći sa strojem. Sve komande smještena su nadohvat ruke, sjedalo je prvoklasne ergonomije i izvedbe, a ručke za upravljanje obložene su mekom oblogom.

STROJEVI ZA NJEGU TRAVNJAKA
/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/KompaktnostDT22.jpg

Glavna odlika kombiniranog prozračivača DT22 je njegova kompaktnost i mogućnost korištenja raznih priključaka za prozračivanje travnjaka.

/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/RobusnostAR19.jpg

Robusna izvedba vidljiva u svakom detalju -  prozračivač AR19 vadi cilindrične čepove zemlje na travnjaku te na taj način omogućuje bolji pristup vodi, zraku i gnojivima.

/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/KarbidniZubiSG13.jpg

Disk s karbidnim zupcima kod grebača panjeva učinit će da panj doslovno nestane pred vašim očima.

/media/image/ProfiStrojevi/Osobine/PogonSC18.jpg

Rezač busenja SC18A izuzetno je stabilan u radu, što zbog niskog težišta, što zbog pogona na sva četiri kotača koji i utovar prilikom transportiranja uvelike olakšava.

Vi pitate mi - odgovaramo / Profi održavanje krajobraza
Pitajte nas

Ime i prezimeE-mail adresa


Vaše pitanje