Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
Motorni rezači
0
Košarica

O MOTORNIM REZAČIMA

/media/image/Rezaci/Osobine/Naslovnica.jpg

Za potrebe građevinskih poduzetnika,  komunalnih tvrtki i svih pojedinaca koji imaju potrebu za snažnim, a istodobno mobilnim rezačima metala, kamena, betona, asfalta i drugih specifičnih materijala. Sva iskustva stečena godinama u proizvodnji motornih pila primijenjena su kod ovih strojeva s naglaskom na dodatna specifična tehnička rješenja  tako da konstrukcijski odolijevaju najtežim uvjetima dugotrajnog rada u prašini i vlazi, vrlo čestih kod građevinskih radova. Visok odnos snage i težine čini ih nezamjenjivim kod poslova rezanja betonskih opločnika i rubnika, kamenih kocki, čelika svih profila te otvora na ciglenim i betonskim zidovima ili podovima gdje je osim velike snage i mobilnost s praktičnošću osobina koja se traži. Mogu se opremiti najširim spektrom abrazivnih ili dijamantnih reznih ploča dimenzija 350 i 400mm, ovisno o vrsti materijala koji se reže.

X-TORQ MOTOR
/media/image/Rezaci/Osobine/XTorq.jpg

Husqvarnin patent, tzv. X-Torq motor je veliki korak naprijed u odnosu na klasičnu dvotaktnu tehnologiju - veliki zakretni moment je prisutan već kod najnižih okretaja uz potrošnju goriva manju do 20%  i čak do 75% manje štetnih ispušnih plinova.

FILTRIRANJE ZRAKA
/media/image/Rezaci/Osobine/FiltriranjeZraka.jpg

Novorazvijeni sustav Active Air Filtration na najučinkovitiji način filtrira usisani zrak  i u najtežim uvjetima prašine. Ne samo da se znatno produljuje vrijeme između dva čišćenja filtera nego i velik plus trajnosti motora.

ROBUSNOST
/media/image/Rezaci/Osobine/Zupcanici.jpg

Masivni zupčanici kod električnog modela jamče dugotrajnost i niske troškove održavanja, dok snaga motora od 2700W omogućava da svi poslovi rezanja budu obavljeni bez posustajanja.

ANTIVIBRACIJSKI SUSTAV
/media/image/Rezaci/Osobine/Amortizeri.jpg

Husqvarnin princip dvije mase - ručke i spremnik goriva su čeličnim amortizerima odvojeni od motora i rezne opreme. Razina vibracija za samog korisnika time je znatno smanjena tako da i nakon višesatnog rada nema utrnuća ruku, posljedice poremećaja protoka krvi zbog vibracija. Osobina koju profesionalci itekako znaju cijeniti.

DURASTARTER
/media/image/Rezaci/Osobine/KoturStartera.jpg

Posebno zabrtvljeno ležište kotura startera i startne opruge sprečavaju prodor prašine i time produljuju vrijeme između dva servisa.  Pouzdanost u svim uvjetima korištenja je uvijek bila osobina Husqvarninih strojeva.

DODATNE MOGUĆNOSTI
/media/image/Rezaci/Osobine/Kolica.jpg

Za potrebe rezanja na cesti rezači se mogu dodatno opremiti kolicima sa spremnikom vode čime postaju idealan alat prilikom poslova polaganja komunalnih vodova. Dubina reza vrlo jednostavno se podešava jednako kao i njegova pravocrtnost.

Vi pitate mi - odgovaramo / Motorni rezači
Pitajte nas

Ime i prezimeE-mail adresa


Vaše pitanje