Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

...

Zadnji komentar na artikl

Trimeri i čistači - Husqvarna 143R-II

Niko Krilanović - 10.03.2018

Evo, javljam se nakon tri godine i prezadovoljan sam s...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
Motorne škare
0
Košarica

O MOTORNIM ŠKARAMA

/media/image/MotorneSkare/Osobine/Naslovna.jpg

Besprijekoran izgled vaše žive ograde zahtijeva vrijeme, trud i kvalitetan alat koji će vam pomoći u njenom oblikovanju. I na ovom području Husqvarna i Jonsered nude Vam širok izbor modela i mogućnosti koji će zadovoljiti i najzahtjevnijeg korisnika. Iskustvo i provjerena tehnička rješenja korištena u ostalim strojevima za održavanje parkova i travnjaka i ovdje dolaze do punog izražaja. Ergonomija, oštar rez, lakoća korištenja i briga o okolišu učinit će rad oko uređenja živice pravim zadovoljstvom, naročito kad se nakon obavljenog posla osvrnete i divite rezultatima.

TRAJNOST I KVALITETA
/media/image/MotorneSkare/Osobine/Prijenos.jpg

Kromirana stijenka cilindra, trodjelna radilica i masivni zupčanici sustava prijenosa jamstvo su da će vas vaš uređaj služiti godinama u poslovima uređenja živice.

BRIGA O OKOLIŠU
/media/image/Trimeri/Osobine/XTorq.jpg

Druga generacija Husqvarninih E-tech motora i novorazvijena X-Torq tehnologija osim izvrsnih radnih osobina imaju za posljedicu i do 75% manje štetnih ispušnih plinova od klasične dvotaktne tehnologije i svakako bolje radne uvjeteza rukovatelja.

UČINKOVITOST
/media/image/MotorneSkare/Osobine/Nozevi.jpg

Budući da u živici postoje grane i grančice različitog promjera protusmjerni rad noževa u svakoj prilici osigurava dovoljno veliku silu rezanja i besprijekorno oštar rez.

ERGONOMIJA
/media/image/MotorneSkare/Osobine/Rucke.jpg

Kod okomitog šišanja stražnja ručka može se zakrenuti za 90 stupnjeva kako bi vam ručni zglob uvijek bio u prirodnom položaju. Nakon dugotrajnog rada osobina koju ćete itekako cijeniti.

ANTIVIBRACIJSKI SUSTAV
/media/image/MotorneSkare/Osobine/Amortizeri.jpg

Takozvani princip dvije mase, odnosno sustav ručki koje su čeličnim amortizerima izolirane od motora i rezne opreme koji su izvor vibracija u radu. I nakon dugotrajnog rada nema posljedica u vidu trnaca za ruke korisnika.

SMART START
/media/image/MotorneSkare/Osobine/SmartStart.jpg

Smart start opružni sustav na startnom mehanizmu znatno smanjuje otpor prilikom pokretanja motora pa se on pali s lakoćom.

ŠKARE NA PRODUŽENOJ OSOVINI
/media/image/MotorneSkare/Osobine/Produzene.jpg

Za visoke, široke ili općenito za klasične škare nedostupne živice postoje motorne škare na produženoj osovini. Na njima možete podešavati kut škara u odnosu na samu cijev tako da su nezamjenjivi alat kod uređenja visokih živica. Poslovi koji su do sada zahtjevali ljestve sada se mogu jednostavno obaviti s tla.

ELEKTRIČNI MODELI
/media/image/MotorneSkare/Osobine/Prijenos2.jpg

Za razliku od modela škara drugih proizvođača kod kojih su zupčanici najčešće plastični, Husqvarnini i Jonseredovi električni modeli u cjelosti imaju metalne zupčanike prijenosa. U kombinaciji sa jakim 700 Watnim motorom definitivno prvoklasni izbor.

Vi pitate mi - odgovaramo / Motorne škare
Pitajte nas

Ime i prezimeE-mail adresa


Vaše pitanje